Udruga mladih u EU
"Naprijed Daruvar"

Projekt “Sretna mama, sretna beba”

02.08.2022. u Zagrebu Udruga mladih „NADA“ je potpisala Ugovor o dodjeli financijskih sredstava temeljem Poziva za prijavu projekta udruga usmjerenih podršci roditeljstvu za 2022. godinu.

Cilj projekta „Sretna mama, sretna beba“ je pružanje aktivne podrške roditeljstvu kroz educiranje budućih i sadašnjih majki, roditelja, kako se što kvalitetnije pripremiti na porod, oporaviti poslije poroda, sve o dojenju, kako pravilno nositi bebu, kada krenuti s dohranom u bebinom životu i sl.

Kroz projekt će se održati edukativna predavanja i radionice za sve zainteresirane mame, trudnice, roditelji te će se moći educirati o trudnoći, pripremi za porod, dojenju, postpartumu, babyhandlingu, masaži za bebe, uvođenje krute hrane od 6. mjeseca života bebe te o odgovornom roditeljstvu.

Za projekt „Sretna mama, sretna beba“ Središnji državni ured za demografiju i mlade je odobrio 55.000,00 kn. Nositelj projekta je Udruga mladih NADA, te su partneri Grad Daruvar i Razvojna agencija Daruvar koja je napisala i pripremila projekt.

Ugovor nam je uručila državna tajnica Središnjeg ureda za demografiju i mlade Željka Josić, a ugovor je potpisao naš predsjednik udruge Filip Medak.

Želimo se zahvaliti svim partnerima te se veselimo novim suradnjama i projektima!

Nastavi čitati..

Slične objave

Skip to content